Huippu­luokan hius­muotoilua jo yli 50 vuotta

Hiusten­pidennykset ja kampaamo­tuotteet

Vain parhaita tuotteita hiuksillesi

HS-Salonki tekee yhteistyötä L’Oréalin, yhden maailman johtavan kosmetiikka- ja kauneusalan yrityksen kanssa. L’Oréalilla on lukuisia tuotemerkkejä, joita ovat muun muassa Kerastase, Redken sekä L'Oréal Professionnel.

Tule tutustumaan laajaan kampaamo­tuotteiden valikoimaan parturi-kampaamoomme Lappeen­rantaan. Asiantunteva henkilö­kuntamme kertoo mielellään lisää ja auttaa hiuksillesi sopivien tuotteiden valinnassa.

Ylellinen Kérastase

Kérastase on korkea­luokkaista, ylellistä hiusten­hoitoa parhaimmillaan. Jo vuodesta 1964 asti Kérastasen tuotteet on valmistettu L'Oréalin laboratorioiden edistyksellisintä teknologiaa hyödyntäen. Kérastase-tuotteet ovat ainut­laatuisia, niiden koostumukset ovat avant­gardistisia sekä niiden sisältämät aineosat innovatiivisia. Kérastase-nainen haluaa parasta mahdollista hiustenhoitoa ja kauneutta hiuksilleen.

L’Oréal on kampaajien valinta

Luovuus, innovatiivisuus ja kumppanuus – kolme tärkeää syytä, miksi L'Oréal Professionnel on maailman tunnetuimpien kampaajien valinta.

L'Oréal Professionnel on vakaasti yhtä mieltä yhteistyö­kumppani­kampaajien kanssa: naiset eivät ole ainoastaan kaikki erilaisia, vaan jokainen on ainutlaatuinen. Sen vuoksi L'Oréal Professionnelin filosofia on "kaikki erilaisia, jokainen ainutlaatuinen".

Luonnollisen näyttävät hiusten­pidennykset

Haaveiletko pitkistä hiuksista? Haluaisitko kauniisti laskeutuvat laineet? Tervetuloa HS-Salonkiin! Palvelemme Lappeen­rannassa.

Teemme upeat hiusten­pidennykset Great Lenghts-, Hair Talk- ja Hair Camouflage -tuotteilla. Ammat­titaitoinen henkilö­kuntamme valitsee täydellisesti hiustesi sävyyn sopivat pidennykset ja kiinnittää ne niin, ettei eroa luonnolliseen huomaa mitenkään. Neuvomme myös tarkasti pidennysten hoitoon ja huoltoon liittyvissä asioissa.

Great Lengths -sinetti­pidennyksillä uutta ilmettä

Monet naiset unelmoivat pitkistä, paksuista ja terveen näköisistä hiuksista. Great Lengths -menetelmä tarjoaa kaikille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa pitkistä ja paksuista hiuksista.

Great Lengthsin perustaja David Gold halusi kehittää hiusten­pidennystekniikan, joka on yhtä yksin­kertaista kuin leikkaaminen tai hiusten kuivaaminen. Vuonna 1991 patentoitu Great Lengths -tekniikka oli ensimmäinen helppo ja yksin­kertainen tapa tuuhentaa ohutta ja hentoa hiusta.

Tietenkin mietit, miten Great Lengthsin hiusosiot kiinnittyvät hiuksiisi. Great Lengths perustuu hellävaraiseen tekniikkaan: kiinnitettävien hiusten molekyyli­rakenne saadaan omien hiuksiesi kanssa hyvin samanlaiseksi, jolloin hiukset voidaan modulaation avulla kiinnittää toisiinsa. Se tapahtuu Great Lenghtsin omalla kolvilla helposti ja nopeasti.

Omat hiuksesi eivät vahingoitu. Great Lengthsin patentoitu kiinnitys­menetelmä tarjoaa täydellisen vapauden liikkumiseen ja harrastamiseen sekä järjestellä vapaa-aikasi hiustesi laatuun katsomatta. Laaja valikoima erilaisia Great Lengthsin hiusosioita useista eri pituuksista, paksuuksista, väreistä sekä "timanttihiuksista" tarjoavat eri mahdollisuuksia muuttaa hiusten ulkonäköä.

Great Lengths mahdollistaa

  • Hiusten­pidennyksen
  • Hiusten tuuhentamisen (tuuhentaminen valitaan sopivan hiustyypin ja pituuden mukaan)
  • Raidoitukset
  • Kekseliäisyyden crazy-väreillä
  • Yli 40 värin valikoiman, joka kasvaa koko ajan
  • 4 eri pituutta: 30, 40, 50 ja 60 cm

Multisonic-laitteella kiinnitetään 5 sinettiä saman­aikaisesti, joka lyhentää pidennyksen laittoaikaa huomattavasti. Sineteistä tulee "littania", joten pidennys ei tunnu päänahassa, sinetit eivät näy ja hiukset laskeutuvat luontevasti!

Ultrasonic-laitteella kiinnitetään yksittäisesti sinetit, käyttämällä myöskin vain ultraääntä. Sineteistä voidaan tehdä joko riisinmallisia tai littania.

Lue lisää Great Lengths -pidennyksistä!

Hair Talk -pidennyksillä tuuheutta hiuksiisi

Lisää pituutta ja tuuheutta hetkessä! 100 % acros remi -hius on laadukkainta markkinoilla olevaa pidennyshiusta. Hair Talk -pidennykset on valmistettu laadukkaimmasta mahdollisesta 100 % remihiuksesta, joka soveltuu erittäin hyvin suomalaiseen hiukseen. Hair Talk -pidennys­menetelmällä voit saada hiuksiisi pituutta, tuuheutta tai vaikka raitoja.

Hair Talk -hiusten­pidennys on tehty ennen kaikkea asiakkaille, jotka arvostavat käyttö­mukavuutta, hellävaraista kiinnitystapaa sekä täydellistä luonnollisuutta. Hair Talk on ainutlaatuinen patentoitu pidennys­menetelmä, jota käyttävät niin ammat­timallit, julkkikset kuin kuluttajatkin ympäri maailman.

Pituudet 55 cm, 40 cm ja 25 cm.

Lue lisää Hair Talk -pidennyksistä!

Hair Camouflage -klipsi­pidennykset

Klipsi­pidennyksillä saat näyttävät hiusten­pidennykset helposti ja vaivattomasti. Voit aamulla laittaa klipsi­pidennykset päähäsi ja ottaa ne yöksi pois.

Näin käytät klipsi­pidennyksiä

  • Pese omat hiukset, levitä hoitoaine vain latvoihin ja huuhtele hyvin. Kuivaa hiukset ja anna asettua normaaliin paksuuteensa.
  • Jaa hiukset porrastetusti osioihin.
  • Avaa klipsi, aseta se haluttuun kohtaan ja paina klipsi kiinni.

Jätä rivien väliin noin 2 cm vapaata hiusta. Kiinnitä pidennykset niskassa noin 2 cm:n välein ja kruunualueella 3–4 cm:n välein. Jätä hiusrajoille vähintään 2 cm vapaata hiusmassaa.

Hinnasto

Opiskelija-, urheiluseura- tai eläkeläis­kortilla saat -10 % alennusta palveluistamme. Ei koske parturi-kampaaja­oppilastöiden hintoja.

Hiusten­leikkaukset

Koneajo 17€
Otsatukan leikkaus 17 €
Lasten hiusten­leikkaus, alle 7 v. 24 €
Parturi­leikkaus 32€
Pitkien hiusten tasaus 39€
Kampaamoleikkaus 50 €
Mallinmuutos­leikkaus 74 €

Perheajat

2 hlö parturi leikkaus (ei mallin­muutosleikkaus) 56€
3 hlö parturi leikkaus (ei mallinmuutos­leikkaus) 90€
Äiti + 1 alle 12-vuotias lapsi 67 €
Äiti + 2 lasta tai mies 90€
Äiti väri/leikkaus + lapsi värin yhteydessä +22 €

Väri ja leikkaus

Parturi, leikkaus ja väri  85€
Väri ja leikkaus, lyhyet  119€
Väri ja leikkaus, puolipitkät 135€
Väri ja leikkaus, pitkät  155€

Pelkät värjäykset

Väri, lyhyet  105 €
Väri, puolipitkät 115 €
Väri, pitkät  149 €

Värin­poistot ja muutos­värjäykset

Kaikki pituudet tunti­veloituksella 78€/h

Permanentti- ja suoristus­käsittelyt (sis. leikkaus)

Osa permanetti / tukikäsittely miehelle 98 €
Lyhyet  hiukset. 135 €
Puolipitkät hiukset.  155 €
Pitkät  hiukset. 189 €

Muut palvelut

Kulmat tai ripset kesto­värjäys (sis. muotoilun) 19 €
Kulmat ja ripset kestovärjäys   (sis. muotoilun) 35 €
Föönaus ja pesu 39€
Juhla­kampaukset / kiharakampaukset ei pesua 85€ 

Häämeikki / juhlameikki 85€

hyvä valikoima GHD föönaus/ suoristus laitteita tule katsomaan liikkeeseemme

Kysy lisää hiusten­pidennyksistä ja hääkampauksista puhelimitse tai käy paikan päällä liikkeessämme, niin saamme paremmin arvioitua tarpeesi. Muista myös ilmainen korvien rei’itys korvakorujen oston yhteydessä!

Great Lengths hiustenpidennykset

Great Lengths -sinettipidennykset

Great Lengths hiustenpidennykset

Hair Talk -pidennykset

Tiedoksi kuluttajasuojalain muutoksesta

1.1.2023 astuu voimaan muutos koskien tavaran ja tarvikkeiden myyntiä

lisätietoja saat www.kuluttajaneuvonta.fi

olethan ystävällisesti ensin yhteydessä tavaran myyjään .