Huippuluokan hiusmuotoilua Lappeenrannassa

Laatu ei mene koskaan pois muodista – me tarjoamme hiusmuotoilun parasta laatua Lappeenrannan ytimessä jo 50 vuoden kokemuksella.

 

Alusta alkaen HS-Salongin tiimi on ollut innovatiivinen ryhmä kampaamoalan ammattilaisia, joille hiusten muotoilu ja asiakaspalvelu ovat lähellä sydäntä. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti, ja pyrimme kampaamossamme tekemään työtä suurella intohimolla jäämättä koskaan paikoillemme.

Kysy lisää palveluistamme

HS-Salongin omistaja maailman arvostetuimpien kampaajien joukossa

HS-Salongin omistaja Marko Sutinen, vuodesta 1969 kampaamoalalla työskennellyt pitkän linjan ammattilainen, kuuluu kampaajien aatelistoon maailmalla.

 

”Innovatiivisena yrittäjänä minut on henkilökohtaisesti kutsuttu mukaan kampaajien kansainväliseen ritarikuntaan, Intercoiffureen, joka kerää yhteen maailman arvostetuimpia kampaajia maailmanlaajuisesti. Intercoiffuressa olen saanut Suomen Personality Of The Year -palkinnon.

 

Ritarikuntaan kuuluvat myös arvomerkit: tällä hetkellä olen komentajanarvon omaava kampaaja ja toimin Pohjoismaiden johtokunnassa sekä Suomen Intercoiffuren presidenttinä.”

Hiusmuotoilijamme saavat alan parhaat opit

Kaikki hiusmuotoilijamme käyvät läpi intensiivisen kuusipäiväisen leikkauskoulutuksen, joka pohjautuu kansainvälisesti tunnettuun Pivot Point -tekniikkaan. Leikkaustekninen kouluttajamme on alan huippu, Milanossa asuva Tuula Kaunisto. Italiasta käsin Tuula hoitaa koulutuksia ympäri maailman ja työskentelee myös satunnaisesti liikkeessämme.

 

Tavoitteemme on tehdä kaikista hiusmuotoilijoistamme alansa parhaita, ja henkilökunnallamme onkin ilo ja halu työskennellä meidän kaikkien parhaaksi.

Parturi-kampaamosi Lappeenrannan ytimessä

HS-Salonki tarjoaa asiakkailleen ja henkilöstölleen parhaat tarjolla olevat toimitilat keskeisellä paikalla Lappeenrannassa. Parturi-kampaamomme sijaitsee kaupungin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

 

Viihtyisässä, tyylikkäässä ja nykyaikaisessa parturi-kampaamossamme, ammattilaisten käsittelyssä, pääset irtautumaan arjesta ja nauttimaan. Tilamme ovat tietenkin täysin esteettömät.

 

Tule rohkeasti tutustumaan tiloihimme ja henkilökuntaamme paikan päällä ja kysymään lisää palveluistamme. Palvelemme osoitteessa Valtakatu 45. Olet lämpimästi tervetullut!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme joukkoomme lisää ammat­tilaisia. Hae meille töihin!

haen sopimus­yrittäjäksi
haen työntekijäksi
koko­aikainen työ
osa-aikainen työ
kesätyö
työssä­oppiminen