Kampaamomme tarjoaa huippuluokan hiusmuotoilua

Alusta alkaen olemme HS-Salongissa halunneet olla innovatiivinen ryhmä ihmisiä, joille hiusten muotoilu ja asiakaspalvelu ovat lähellä sydäntä. Pyrimme kampaamossamme tekemään työtämme suurella intohimolla jäämättä koskaan paikoillemme.

Innovatiivisena yrittäjänä minut henkilökohtaisesti on kutsuttu kampaajien kansainväliseen ritarikuntaan, Intercoiffureen mukaan. Intercoiffure kerää yhteen maailman arvostetuimpia kampaajia maailmanlaajuisesti.

intercoiffureIntercoiffuressa olen saanut Suomen Personality Of The Year -palkinnon ja koska ritarikuntaan kuuluvat myös arvomerkit, olen tällä hetkellä upseerinarvon omaava kampaaja ja toimin pohjoismaiden johtokunnassa sekä Suomen Intercoiffuren presidenttinä.

pivot point-tekniikka HS-Salongin käytössäKaikki hiusmuotoilijamme käyvät läpi oman kuusipäiväisen intensiivisenleikkauskoulutuksen, joka pohjautuu kansainvälisesti tunnettuun Pivot Point-tekniikkaan. Leikkausteknisenä kouluttajana meillä toimii Tuula Kaunisto, jonka kotipaikkana on Milano. Italiasta käsin Tuula hoitaa koulutuksia ympäri maailmaa ja työskentelee myös satunnaisesti liikkeissämme.

Tavoitteemme on tehdä kaikista hiusmuotoilijoista parhaita. Henkilökunnallamme on ilo ja halu työskennellä meidän kaikkien parhaaksi. Pyrin omalla panoksellani tarjoamaan tekijöillemme ja asiakkaillemme parhaat tarjolla olevat liikepaikat ja toimitilat.

Marko Sutinen HS_Salonki KyLainatakseni farkkutehtailija Levi Straussia:
" Quality never goes out of style".

Parhain terveisin,
Marko Sutinen
HS-Salongin omistaja

HS-Salonki on ollut mukana kehittämässä alusta lähtien alamme johtavaa nettipohjaista ajanvarausjärjestelmää. Järjestelmä on ollut kampaamomme käytössä jo noin 10 vuotta!

Kampaamomme palvelee Lappeenrannassa.
Katso tarkemmat yhteystietomme!

HS-Salonki ky