Vain parhaita kampaamotuotteita hiuksillesi

HS-Salonki yhteistyötä yhden maailman johtavien kuluttajatuoteyhtiöiden, L'orèal:n kanssa. L'orèal:lla on lukuisia tuotemerkkiä,  tuotemerkkejä ovat mm. Kerastase, Redken, Loreal technique profesionell.

Soita 05 451 3724 tai tule käymään niin kerromme mielellämme lisää! Palvelemme Lappeenrannassa.

Kampaamotuotteet

laadukkaat kerastase hiustenhoitotuotteetKerastase
Kérastase on korkealuokkaista, ylellistä hiustenhoitoa parhaimmillaan. Jo vuodesta 1964 on Kérastasen tuotteet valmistettu L'Oréalin laboratorioiden edistyksellisintä teknologiaa hyväksi käyttäen. Kérastase-tuotteet ovat ainutlaatuisia, niiden koostumukset ovat avant-gardistisia ja niiden sisältämät aineosat innovatiivisia. Kérastase-nainen haluaa parasta mahdollista hiustenhoitoa ja parasta mahdollista    kauneutta hiuksilleen.

Hiustenpidennykset Great Lengthsin avullaGreat Lengths
Great Lengthsin perustaja David Gold halusi kehittää hiustenpidennys-tekniikan, joka on yhtä yksinkertaista kuin leikkaaminen tai hiusten kuivaaminen. Vuonna 1991 patentoitu Great Lengths -tekniikka oli ensimmäinen helppo ja yksinkertainen tapa tuuhentaa ohutta ja hentoa hiusta.

Hair Talk-pidennyksillä tuuheutta hiuksiisiHAIR TALK
HAIR TALK -pidennykset on valmistettu laadukkaimmasta mahdollisesta 100 % remihiuksesta, joka soveltuu erittäin hyvin suomalaiseen hiukseen. HAIR TALK -pidennysmenetelmällä voit saada hiuksiisi pituutta, tuuheutta tai vaikka raitoja.

Loreal on kampaajien valintaL’Oréal
Luovuus, innovatiivisuus ja kumppanuus – kolme tärkeää syytä, miksi L'Oréal Professionnel on maailman tunnetuimpien kampaajien valinta.

L'Oréal Professionnel on vakaasti yhtä mieltä yhteistyökumppanikampaajien kanssa: naiset eivät ole ainoastaan kaikki erilaisia, vaan jokainen on ainutlaatuinen. Sen vuoksi L'Oréal Professionnelin filosofia on "kaikki erilaisia, jokainen ainutlaatuinen".