Hiustenpidennykset

Haaveiletko pitkistä hiuksista? Haluaisitko kauniisti laskeutuvat laineet?

HS-Salonki tekee upeat hiustenpidennykset Great Lenghts-, HAIR TALK- ja Hair Camouflage -tuotteilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme valitsee täydellisesti hiustesi sävyyn sopivat pidennykset ja kiinnittää ne niin, ettei eroa luonnolliseen huomaa mitenkään. Neuvomme myös tarkasti pidennysten hoitoon ja huoltoon liittyvissä asioissa.

Tervetuloa HS-Salonkiin! Palvelemme Lappeenrannassa.

Great Lengths -sinettipidennykset

Great Lengths-sinettipidennyksillä uutta ilmettä.

Monet naiset unelmoivat pitkistä, paksuista ja terveen näköisistä hiuksista. Great Lengths -menetelmä tarjoaa kaikille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa pitkistä ja paksuista hiuksista.

Tietenkin mietit, miten Great Lengthsin hiusosiot kiinnittyvät hiuksiisi. Great Lengths perustuu hellävaraiseen tekniikkaan: kiinnitettävien hiusten molekyylirakenne saadaan omien hiuksiesi kanssa hyvin samanlaiseksi, jolloin hiukset voidaan modulaation avulla kiinnittää toisiinsa. Se tapahtuu Great Lenghtsin omalla kolvilla helposti ja nopeasti.

Omat hiuksesi eivät vahingoitu. Great Lengthsin patentoitu kiinnitysmenetelmä tarjoaa täydellisen vapauden liikkumiseen ja harrastamiseen sekä järjestellä vapaa-aikasi hiustesi laatuun katsomatta. Laaja valikoima erilaisia Great Lengthsin hiusosioita useista eri pituuksista, paksuuksista, väreistä sekä "timanttihiuksista" tarjoavat eri mahdollisuuksia muuttaa hiusten ulkonäköä.

Great Lengths mahdollistaa

  • Hiustenpidennyksen
  • Hiusten tuuhentamisen (tuuhentaminen valitaan sopivan hiustyypin ja pituuden mukaan)
  • Raidoitukset
  • Kekseliäisyyden crazy-väreillä
  • Yli 40 värin valikoiman, joka kasvaa koko ajan
  • 4 eri pituutta: 30, 40, 50 ja 60 cm

Multisonic-laitteella kiinnitetään 5 sinettiä samanaikaisesti, joka lyhentää pidennyksen laittoaikaa huomattavasti. Sineteistä tulee "littania", joten pidennys ei tunnu päänahassa, sinetit eivät näy ja hiukset laskeutuvat luontevasti!

Ultrasonic-laitteella kiinnitetään yksittäisesti sinetit, käyttämällä myöskin vain ultraääntä. Sineteistä voidaan tehdä joko riisinmallisia tai littania.

Lisätietoja!

HAIR TALK -hiustenpidennykset

Lisää pituutta ja tuuheutta hetkessä!

100 % Acros remi -hius on laadukkainta markkinoilla olevaa pidennyshiusta. HAIR TALK -pidennykset on valmistettu laadukkaimmasta mahdollisesta 100 % remi-hiuksesta, joka soveltuu erittäin hyvin suomalaiseen hiukseen. HAIR TALK -pidennysmenetelmällä voit lisätä pituutta, tuuheutta tai vaikka raitoja. HAIR TALK -hiustenpidennys on tehty ennen kaikkea asiakkaille, jotka arvostavat käyttömukavuutta, hellävaraista kiinnitystapaa sekä täydellistä luonnollisuutta. HAIR TALK on ainutlaatuinen patentoitu pidennysmenetelmä, jota käyttävät niin ammattimallit, julkkikset kuin kuluttajatkin ympäri maailman.

Pituudet 55 cm, 40 cm ja 25 cm.

Lisätietoja!

Hair Talk-hiustenpidennyksillä pituutta ja tuuheutta!

HAIR CAMOUFLAGE -klipsipidennykset

Klipsipidennyksillä saat näyttävät hiustenpidennykset helposti ja vaivattomasti. Voit aamulla laittaa klipsipidennykset päähäsi ja ottaa ne yöksi pois.

Näin käytät klipsipidennyksiä:

  • Pese omat hiukset, levitä hoitoaine vain latvoihin ja huuhtele hyvin. Kuivaa hiukset ja anna asettua normaaliin paksuuteensa.
  • Jaa hiukset porrastetusti osioihin.
  • Avaa klipsi ja aseta se haluttuun kohtaan ja paina klipsi kiinni.

Jätä rivien väliin noin 2 cm vapaata hiusta. Kiinnitä pidennykset niskassa noin 2 cm:n välein ja kruunualueella 3–4 cm:n välein. Jätä hiusrajoille vähintään 2 cm vapaata hiusmassaa.